Сутра коначна ранг-листа пензионера за одлазак на опоравак у бање

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Mar.2024, 18:36

Сутра коначна ранг-листа пензионера за одлазак на опоравак у бање

Коначна ранг – листа пензионера, који ће бити упућени на опоравак у бање, а сходно раније објављеним роковима у вези са рехабилитацијом о трошку Фонда за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО), требало би сутра да буде објављена. Фото: WikimediaCommons/Rasevic Очекује се да ће први пензионери >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на опоравак у бање бити упућени крајем марта, а предвиђено је да на рехабилитацију оде 21.500 корисника Фонда ПИО, што је највећи број до сада.
Повећање броја у односу на раније године је последица издвајања више новца за друштвени стандард пензионера, за шта је ове године намењено 1,05 милијарди динара, од укупно 1,24 милијарде динара за унапређење друштвеног стандарда.
После објављивању коначне ранг-листе, Фонд ПИО ће слати писана обавештења корисницима да су остварили право на рехабилитацију, као и обавештења о списку области из којих се пружа рехабилитација и спецификацији услуга које ће им бити пружене а истовремено ће рехабилитационим центрима достављати спискове корисника који су остварили право на опоравак.
Фонд ПИО корисницима обезбеђује комплетан десетодневни боравак у бањи а то значи да је поред услуге смештаја и пуног пансиона, сваком кориснику обезбеђен лекарски преглед приликом пријема са формирањем историје болести, ЕКГ, основне и циљане лабораторијске анализе, редовне лекарске визите сваког радног дана, присуство дежурног лекара, као и све терапијске процедуре из области из којих се пружају услуге.
U Srbiji u četvrtak potpuno oblačno,u brdsko-planinskim predselima sa padavinama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра коначна ранг-листа пензионера за одлазак на опоравак у бање се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.