Брнабић опозицији: Хоћете да бојкотујете изборе које сте ви тражили?

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Mar.2024, 13:41

Брнабић опозицији: Хоћете да бојкотујете изборе које сте ви тражили?

Премијерка Ана Брнабић и потпредседница Српске напредне странке упитала је данас како је опозиција прошле године тражила хитно расписивање београдских и парламетарних избора пе краја 2023. године под истим овим изборним условима, а сада хоће да бојкотује изборе. Фото: Танјуг/Марко >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ђоковић „Хајде поново, најпростије питање на свету: Како то да сте под истим овим изборним условима, захтевали хитне ванредне парламентарне и београдске изборе пре краја 2023. године, а сада хоћете да бојкотујете изборе, јер су изборни услови онакви какви су били кад сте захтевали хитне изборе. При томе избори које желите да бојкотујете директна је последица вашег захтева за изборе“, навела је Брнабић на мрежи Икс.
У прилог томе, Брнабић је поделила допис дела опозиције председнику Србије Александру Вучићу у коме су затражили расписивање београдских и парламентарних избора пре краја 2023. године. Функционер Демократске странке Зоран Алимпић рекао је раније данас да под непромењеним условима, то не би били избори, већ фарса и да под непромењеним условима нема смисла ни учестовати на изборима.
Mali:Napadi na aktiviste SNS direktno su rezultat nasilničkog narativa opozicije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић опозицији: Хоћете да бојкотујете изборе које сте ви тражили? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.