Мали:Напади на активисте СНС директно су резултат насилничког наратива опозиције

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Mar.2024, 13:08

Мали:Напади на активисте СНС директно су резултат насилничког наратива опозиције

Министар финансија и функционер СНС Синиша Мали осудио је све чешће нападе на активисте Српске напредне странке и додао да је то директно резултат насилничког наратива опозиције и изазивање сукоба међу грађанима. Фото: Танјуг/Маркон Ђоковић Мали је на свом интраграм налогу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << додао да пружа сву подршку младим људима, активистима који грађанима представљају програм слободе.
„Учестали напади на страначке активисте, последњи на Звездари, откривају све лицемерје спрске политике, јер су директно резултат насилничког наратива опозиције и изазивање сукоба међу грађанима. Не можете истовремено бити за демократију, вредности, ‘мир у свету’ и подстицати нападе на недужне људе ‘наоружане’ лецима“, написао је Мали.
Како је оценио Мали, „док се не изборимо са наличјем ових дволичних који себе представљају као ‘борце за слободу’, не можемо се сматрати слободним“. „Ваша насилна реторика ће се нас заувек држати у раљама дубоко подељеног неслободног друштва. Неслободног од вашег злог утицаја“, поручио је Мали.
Šef Slobodne Bosne postao udarna pesnica tajkunskih medija u Srbiji!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мали:Напади на активисте СНС директно су резултат насилничког наратива опозиције се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.