Екстремна десница организује све бројније протесте против миграната у Британији

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Mar.2024, 12:40

Екстремна десница организује све бројније протесте против миграната у Британији

У 2023. години у Великој Британији је организовано 275 протеста против миграната, што је значајан пораст у односу на 2022. годину када је организовано 116 протеста. Фото: Танјуг/AP Photo/Kirsty Wigglesworth Протесте забринутих локалаца често „преузимају“ групе екстремне деснице, преноси Скај >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << њуз и додаје да је подледњи такав протест организован у старој згради Краљевског ваздухопловства у Скамптону, а против планова да се ту насели 2.000 тражиоца азила у покретним кабинама.
Експерти оцењују да групе екстремне деснице покушавају да преузму ове протесте како би преко њих промовисали своје националистичке агенде.
Како се наводи најчешћи организатор протеста је Патриотска алтернатива, група екстремне деснице која је организовала 18 одсто од свих одржаних протеста.
Irska otvara ambasadu u Srbiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Екстремна десница организује све бројније протесте против миграната у Британији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.