Путин: Русија спремна да употреби нуклеарно оружје у случају претњи

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Mar.2024, 09:45

Путин: Русија спремна да употреби нуклеарно оружје у случају претњи

Председник Русије Владимир Путин саопштио је да данас та земља спремна да употреби нуклеарно оружје ако постоји претња руској државности, суверенитету или независности. Фото: Танјуг/AP/Grigory Sysoyev, Путин је у разговору за руске медије рекао да се нада да це САД избеци било какву >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ескалацију која би могла да изазове нуклеарни рат, али је нагласио да су руске нуклеарне снаге спремне за то.Путин је истакао да до сада није било потребе за употребом нуклеарног оружја у Украјини, наводи РИА Новости.
Он је такође изразио уверење да це Москва остварити своје циљеве у Украјини, као и да је отворен за разговоре, али да би сваки договор захтевао чврсте гаранције Запада.
Stranački izbori u Džordžiji prilika da Bajden i Tramp obezbede nominacije

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин: Русија спремна да употреби нуклеарно оружје у случају претњи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.