Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Mar.2024, 18:28

Ђиласов лажни десничар: Овако је након састанка са странцима Милош Француз спречио уједињење деснице и прешао у јато НАТО опозиције (ФОТО)

Милош Јовановић, познатији као Француз, показао је своје право лице када се и формално ујединио са Ђиласовом коалицијом Србија против насиља и Иницијативом Проглас. Фото: PrtSc/X Овај лажни десничар, који служи за то да део преварених десничарских гласача преведе жедне преко воде >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << до Ђиласовог јата, наставља континуирано да заједнички дејствује са странкама које воде аутошовинистичку политику и говоре све најгоре против сопственог народа.
Лидери тајкунске листе Србија против насиља и коалиције НАДА потписали су договор о ,,условима за поштене, слободне и фер изборе“ у коме се у пет тачака наводи шта треба да буде испуњено да би изборни процес био регуларан, чиме су преварантски алудирали на то да је наводно досад изборни процес био нерегуларан.
Договор је потписан на иницијативу аутошовинистичког Прогласа, након састанка свих ових партија и групација. Екипа око Прогласа, заједно са Ђилаосвом листом и лажним десничарем Милошем Јовановићем, наставила је упорно да обмањује јавност са тврдњама о нерегуларним претходним изборима, па у склопу тога сада су они наводно осмислили план по коме ће се тобож изборити за фер и поштене изборе.
У Србији је у току покушај прављења некаквог новог ДОС-а, а као и у случају петооктобарске обојене револуције, није довољно да се у тај фронт под диригентском палицом странаца укључе само отворено другосрбијанске партије и појединци, већ је нужно убацити и десно крило, односно квазипатриоте и лажне десничаре попут Јовановића и његове коалиције НАДА.
Фото: PrtSc Да је Милош Јовановић одавно у том антисрпском строју, показао је још током предизборне кампање, када је јасно стављао до знања да ће након избора ићи једино у коалицију са Ђиласовом НАТО коалицијом и ни са ким другим, и то на свим нивоима. Остаје нејасно како је то Јовановићу тренутна српска власт издајничка, док му не смета да у коаллицију иде са Мариником Тепић која сматра да су Срби извршили геноцид у Сребреници. Јовановић нема никакав проблем да иде у коалицију са онима који су за независно Косово и залажу се увођење санкција Русији.
Милош Јовановић, који је и француски држављанин, месецима пред изборе је опструисао и на крају спречио уједињење деснице, а то није било нимало случајно. Јовановић је, наиме нагло променио мишљење и експлицитно и јавно кренуо у правцу Ђиласове НАТО листе тек после састанка са представницима западних амбасада, а који је требало да буде тајни сатсанак. На Јовановићеву несрећу, новинари су некако успели да сазнају за ово састанчење, па су службеници западних амбасада усликани како покушавају тајновито да напусте просторије Јовановићеве странке.
Јовановић је у јеку предизборне кампање, ухваћен на делу како шурује са странцима не би ли дошао на власт на изборима који су касније одржани или мимо њих у некаквој новој обојеној револуцији. Тако су се лидер Новог ДСС-а и његов шеф кабинета Здравко Веселинов, састали у седишту странке са службеницима политичког одељења Амабасаде САД у Београду Тимоти Кроботом, Мерилин Мишел и Денисом Ибишбеговићем. Њиховом састанку са Американцима су се потом придружили и Вилијам Хопкинсон, шеф политичког одељења у Амбасади Велике Британије у Београду, Џек Вотсон и Владан Аврамовић, службеници истог одељења.
Фото: Informer Након овог мистериозног састанка Ђиласов лажни десничар је променио плочу и окренуо се ка сарадњи са прозападним НАТО партијама, што тешко да може бити случајност.
Тим чином се Јовановић бесповратно ставио на страну отворених српских непријатеља и политике која се залаже за признавање тзв. Косова, увођење санкција братској Русији, одрицање од Републике Српске и свих Срба у региону, увлачење у НАТО пакт, коме припада и Француска, чији је држављанин овај Ђиласов лажни десничар.
 
Милош Јовановић је пред прошле изборе спречио уједињење деснице и заједнички излазак на изборе.
Пред ове изборе потписује споразуме са ПроГласом и Мариником, а он и Ђилас најављују и предизборну коалицију.
И све то након тајног састанка са чиновницима амбасада. Случајно? pic.twitter.com/otZrQgaJj7
— Народни непријатељ (@PrijateljNaroda) March 9, 2024

Да је Јовановићу и сличнима место међу ђиласовцима показује и то што је Јовановић попут њих склон насиљу, што се показало када је дивљао у Скупштини Србије пре неколико месеци захтевајући ултимативно расписивање избора, које је на крају и добио. Осим заједничке склоности ка насиљу, Јовановић са ђиласовцима дели и карактерне црте лицемер(ј)а, обзиром на то да је захтевао изборе, па када је на истим изборима опозиција изгубила, почео је да манипулише и обмањује грађане Србије причама о некаквој изборној крађи, јер му се резултат није свидео.
Интересантно је и то да је, док су Срби терорисани на Косову и Метохији, Јовановић био један од ретких који је могао несметано да уђе у јужну српску покрајину и креће се слободно по њој, без да га ометају Куртијеве фаланге. Да ли је то враћање услуге Јовановићевој партији, због амнестије коју је Војислав Коштуница потписао давне 2001. године или због тога што су Јовановић и Курти у истом (гео)политичком строју, не знамо. Знамо само да би најадекватнији назив нове коалиције Србије против насиља, коалиције НАДА и Прогласа био ,, Проглас за насиље против Србије, здравог разума и сваке наде“.
Incident na Terazijama: Žena napadnuta na ulici zbog ranca sa natpisom „Aleksandar Vučić“ (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђиласов лажни десничар: Овако је након састанка са странцима Милош Француз спречио уједињење деснице и прешао у јато НАТО опозиције (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.