Четворо астронаута вратили се на Земљу после шест месеци на МСС

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Mar.2024, 15:47

Четворо астронаута вратили се на Земљу после шест месеци на МСС

Четворо астронаута из САД, Данске, Јапана и Русије вратили су се данас на Земљу, завршавајући шестомесечну мисију на Међународној свемирској станици (МСС). Фото: Танјуг/Joel Kowsky/NASA via AP Њихова капсула пред свитање је пала у Мексички залив у близини Флориде, преноси АП.
Јасмин >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Могбели из НАСА предводила је посаду, у којој су били и Андреас Могенсен из Данске, Сатоши Фурукава из Јапана и Константин Борисов из Русије.
Они су били на МСС од прошлог августа, а замена им је стигла прошле недеље у Спјесекс капсули.
Influenser Endru Tejt pritvoren u Rumuniji, uručen mu je nalog britanskih vlasti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Четворо астронаута вратили се на Земљу после шест месеци на МСС се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.