Пријавите смрада: Докле ће немачки плаћеник Никола Ристић да терорише народ, грађани реагујте уколико вас прогони и малтретира! (ФОТО/ВИДЕО

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Mar.2024, 15:44

Пријавите смрада: Докле ће немачки плаћеник Никола Ристић да терорише народ, грађани реагујте уколико вас прогони и малтретира! (ФОТО/ВИДЕО

Случај дивљања немачког плаћеника Николе Ристића и малтретирања жене само због њеног страначког активизма поставља питање докле ће се трпети овакав терор бахатих опозиционара. Фото: PrtSc Иако они константно оптужују власт да је диктаторска и жале се како су угрожени због другачијег >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мишљења, видимо да је заправо опозиција та која најчешће шиканира људе због различитог политичког става.
Мада је неуравнотежени Ристић, како и сам признаје, ненормалан – ово је јако важан случај који се мора правилно разрешити да не би цела Србија због оваквих временом постала ненормална. Понашање масног дрипца Ристића никако не сме проћи некажњено, како не би постало прихватљиво и модел који ће и други моћи некажњено да следе. Не смемо постати таоци оваквих друштвено- дегенеративних појава и процеса.
Реч је о очигледном кршењу основних људских права и слобода, у које спада и право на слободно испољавање политичких ставова и политички активизам. Оваква дехуманизација других људи само на основу припадности одређеној политичкој партији је неприхватљива у 21. веку.
Ристић осим тога што је ометао активисткињу СНС у вршењу својих активности на које она има право, физички је ометајући и угрожавајући, чини и једну много опаснију ствар, а то је да жели да нормализује мржњу међу грађанима и то да опозициони део јавности почне да гледа на супторни политички табор као на ниижа бића. Подсетимо да је реч о немачком плаћенику, а немачки човек Риситћ вероватно ради све по налогу Немачке, која никада није била благонаклона према Србији.
Очигледно да је циљ неких центара моћи, па и Ристићеве Немачке, да изазову грађанске сукобе у Србији, чему овакви бахати напади попут Ристићевог иживљавања само могу да допринесу. Постављамо питање – ко је бре тај бахати, масни дрипац Ристић да он одређује ко сме да се бави политичком промоцијом и да ужива своја Уставом и законима гарантована права? Ко је он да физички омета чланове одређене странке да обилазе сопствено чланство и сигурне гласове, што је пракса у свим нормалним демократским, вишепартијским државама?!
 
Večeras smo uhvatili SNS na delu prilikom popisivanja gde mogu da prijave fantomske birače za ponovljene beogradske izbore! @svice_rs @BoraKonj @EkoStraza pic.twitter.com/sduPD2bObc
— Nikola Ristić #Pričač (@pricac_dpm) March 10, 2024

При том, Ристић је и јавно омаловажавао људе које је напао, етикетирао, хушкао друге особе на њих, и неовлашћено их снимао и постављао снимак на итнернет. Реч је била о најогољенијем примеру физичког и психичког малтретирања једне жене од стране бахатог неандерталца који је, при том немачки плаћеник.
Ни Ристић, нити било које лице, нема право да право да напада, омета и малтретира било кога. Опозиција је са стратегије дехуманизовања председника Александра Вучића лично, за ког сматрају да је према њему дозвољено све, па и убити га, прешла на стратегију дехуманизовања свих људи који га подржавају. Ако имамо у виду да је СНС најбројнија странка у Европи, са стотинама хиљада чланова, а да милионски број грађана подржава ту опцију, видимо да једна мала, али агресивна руља жели да изазове грађанмске сукобе тиме што би милионе својих грађана потпуно дехуманизовала и сузбила им сва могућа права.
Вероватно им је узор Украјина из 2014 године када је пропорционално јако мала група људи за толику земљу, али најагресивнија група људи, уз помоћ странаца извршила преврат и довела земљу у пропаст, а знамо како су касније пролазили сви они који се нису слагали са новом, постмајданском Украјином. И у Украјини су тада велико учешће имали немачки плаћеници, као што и у Србији немачки плаћеници покушавају да изазову хаос.
Фото: PrtSc Можемо само претпоставити шта би тек Ристић и остали радили грађанима који се не слажу са њима, када би вршили неку власт и имали сву моћ у сопственим рукама. Можда би Ристић радио све оно што је кроз историју радила земља чији је плаћеник, Немачка која је оставила крваве злочиначке трагове на нашем простору.
Доста је малтретирања нормалног народа од стране оваквих! Време је да већинска, нормална Србија каже да је свака врста прогона, малтретирања, нападања противника апсолутно недопустива и да сваки такав ексцес мора одмах да се пријави како би се ово срамотно насиље зауставило. Позивамо такође и институције да раде свој посао и спроведу мере против лица које малтретира и угрожава друге грађане. Олакшавајућа околност за органе реда јесте то што се будаласти Ристић поносно снимао у свом неделу, па доказног материјала има напретек за покретање поступка по службеној дужности.
Фото: PrtSc Много је боље да институције (у)раде свој посао и да правна држава адекватно реагује на овакве неприхватљиве појаве, него да огорчени грађани услед недостатка институционалне реакције, у некој наредној сличној ситуацији предузму меру самозаштите и сами се позабаве Риситћем и сличнима, у процесу нужне самоодбране сопствених људских, политичких и права на слободно кретање, без ичијег неовлашченог снимања и психичког и физичког малтретирања.
На некакве крваве сукобе у Србији вероватно типују Риситћеве немачке газде и оне би волеле да што више оваквих ситуација доведе до хаоса у Србији. Да се то не би десило, боље да Ристић и њему слични буду приведени к познанију права, него да незаштићени грађани сами узимају правду у своје руке, што је пут у анархију. А то овај масни анархиста заправо и жели. Још једанпут апелујемо на институције док не буде (пре)касно: зауставите овог смрада, доста је терорисања грађана! А грађанима поручујемо – уколико се нађете у ситуацији у којој се нашла жена коју је Ристић напао – пријавите моментално смрада надлежним органима.
MUP upozorava građane na prevare, ne otvarati sumnjive SMS poruke ili mejlove

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пријавите смрада: Докле ће немачки плаћеник Никола Ристић да терорише народ, грађани реагујте уколико вас прогони и малтретира! (ФОТО/ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.