МО РУС: Украјински диверзанти покушали да се пробију у Русију из три правца

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Mar.2024, 15:01

МО РУС: Украјински диверзанти покушали да се пробију у Русију из три правца

Украјински диверзанти су, уз подршку тенкова и оклопних возила, покушали да се пробију у Русију из три правца, саопштило је данас Министарство одбране Русије и истакло да су руске трупе одбиле покушаје украјинских дивезантских јединица да изврше продор у Белгородску и Курску >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << област. Фото: Танјуг/AP Photo/Felipe Dana Покушај продора у Белгородску област вршен је око 3 сата по московском времену, истовремено из три правца, у близини села Одноробовка, Нехотејевка и Сподарјушино, наводи руско Министарство.
Додаје се да су руске трупе уз употребу авијације, ракета и артиљерије, одбиле све украјинске нападе и да државне границе нису повређене, преноси РИА Новости.
Министарство одбране Русије навело је да су одбијена и четири напада украјинских диверзантско-извиђачких група које су покушале да се пробију код села Тјоткино у Курској области.
Očekuje se da Evropska Komisija preporuči otpočinjanje pregovora za BiH

Преузмите андроид апликацију.
Чланак МО РУС: Украјински диверзанти покушали да се пробију у Русију из три правца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.