Руски и Кинески бродови стигли у воде Ирана ради заједничких војних вежби

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Mar.2024, 14:01

Руски и Кинески бродови стигли у воде Ирана ради заједничких војних вежби

Руска ракетна крстарица Варјаг и фрегата Маршал Шапошников учествоваће данас у војним вежбама у Индијском океану са два војна брода, једним логистичким бродом кинеске морнарице и 10 војних бродова Ирана. Фото: Танјуг/Russian Defense Ministry Press Service via AP, File Главна фаза комбиноване вежбе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „Појас поморске сигурности 2024“ биће одржана данас, а њена сврха су консолидација сигурност у региону и ширење мултилатералне сарадње држава учесница, преноси ИРНА.
Поред намере да се покаже способност да се заједнички подржи мир у свету, циљ је и да се ојача сигурност међународне трговине, борба против пиратерије и тероризма и размена информација за операције поморских спашавања.
Policija odvukla Gretu Tunberg sa ulaza u švedski parlament

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руски и Кинески бродови стигли у воде Ирана ради заједничких војних вежби се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.