Наполи гостује Барселони, Арсенал чека Порто у реванш мечевима осмине финала Лиге шампиона

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Mar.2024, 12:16

Наполи гостује Барселони, Арсенал чека Порто у реванш мечевима осмине финала Лиге шампиона

Фудбалери Барселоне дочекаће вечерас од 21 сат на свом терену екипу Наполија у реванш мечу осмине финала Лиге шампиона. Фото: Танјуг/AP Photo/Gregorio Borgia У првом мечу осмине финала Лиге шампиона, који је одигран 21. фебруара у Италији, резултат је био 1:1
„Очекује нас најважнија утакмица >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ове сезоне. Мотивисани смо и узбуђени. Надам се да ће наши навијачи да имају магичну ноћ. Имамо прилику да се после четири године пласирамо у четвртфинале. Играмо пред нашим навијачима, имамо кадровских проблема, али то не би требало да нам буде изговор“, истакао је тренер Барселоне Ћави.
Фудбалери Арсенала дочекаће вечерас од 21 сат у Лондону екипу Порта у реванш мечу осмине финала ЛШ. Португалски клуб је у првом мечу, који је одигран 21. фебруара, славио са 1:0. „Знамо да нас чека дуга утакмица. То је Лига шампиона и морате бити спремни за овакве утакмице. Сигурно ћемо морати да дотерамо неколико ствари да бисмо генерисали много више него што смо урадили у Порту. То је прилика коју имамо. Пред нашим људима, на нашем стадиону, тих 90 минута“, истакао је тренер Арсенала Микел Артета.
Jokić postigao tripl-dabl u pobedi Denvera protiv Toronta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Наполи гостује Барселони, Арсенал чека Порто у реванш мечевима осмине финала Лиге шампиона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.