Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Mar.2024, 09:40

Највећи фантом од свих фантома! Борко Стефановић мења градове, али и име

Он се пребацио у престоницу не само да би гласао на локалним изборима, већ и да би постао одборник у Скупштини града Београда. Фото: PrtSc Ђиласов страначки заменик, Борко Стефановић, показао се као највећи фантом свих фантома, нарочито када су у питању избори у Србији.
Наиме, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на листи „Са Демократском странком за демократску Србију“ 2014. године наводи се његово име – Борислав Стефановић из Новог Сада, док се 2016. на листи „Србија за све нас“ појављује као Борко Стефановић.
Такође, он се 2018. кандидовао за одборника у Београду.
Он се пребацио у престоницу не само да би гласао на локалним изборима, већ и да би постао одборник у Скупштини града Београда. Иначе, Борко Стефановић себе у јавности представља као левичара, међутим, када мало дубље закопамо у прошлост долазимо до другачијих опедељења.
Он је био дугогодишњи басиста чувене расистичке групе „Генерација без будућности“, која је у својим песмама величала Кју Кјукс Клан, Скинхедсе Белу моћ и Јужњаке, који су се борили за ропство.
Дакле, може се извести закључак да је Борко Стефановић особа која својим расистичким ставовима не доприноси миру и толеранцији у Србији.
Đilasovci prete da će sprečiti ljude da glasaju ako imaju naglasak ili pogreše padež!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Највећи фантом од свих фантома! Борко Стефановић мења градове, али и име се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.