Кошаркаши Партизана после велике борбе победили Борац у Чачку

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Mar.2024, 09:31

Кошаркаши Партизана после велике борбе победили Борац у Чачку

Кошаркаши Партизана победили су екипу Борца у Чачку резултатом 84:77 у мечу 22. кола регионалне АБА лиге. Фото: ABA liga/DraganaStjepanović „Црно-бели“ се након ове победе налазе на трећем месту на табели са скором 16/6, док је екипа Борца на 11. позицији са скором 8/14.
Најбољи у тиму Партизана >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << био је Алекса Аврамовић са 16 поена, три скока и пет асистенција, док је Зек Ледеј додао 16 поена и осам скокова.
У екипи Борца истакао се Данило Тасић са 16 поена, шест скокова и шест асистенција.
Гости су боље отворили утакмицу и након два минута имали предност од 10 поена.
Кошаркаши Борца су успели да стабилизују игру у наредним минутима и да кроз транзицију дођу до битних поена.
Напад „црно-белих“ није доносио поене, док су на другој страни, услед слабе концентрације, примали лаке кошеве.
Егал се наставио и током друге деонице, услед доброг шута за три поена обе екипе.
Све до последњег минута резултат је био нерешен, али после два контранапада и једне тројке Анђушића Партизан је поново отишао на плус осам.
У трећој четвртини Партизан је у више наврата успео да одбије налете противника, који је ношен Тасићем правио проблеме „црно-белима“ под кошем.
Исти ритам игра настављен је у четвртој деоници, највише захваљујући слабим процентима из игре обе екипе.
Борац је половином четвртине поново дошао до изједначења и преокрета после неколико минута у којима је Партизан имао празан ход у нападу.
Ипак, минут пре краја меча, Аврамовић, Ледеј и Смаилагић су свом тиму донели преко потребне поене за преокрет и победу у сусрету.
Mediji: Košarkaški klub Dubai od srede postaje deo sistema Evrolige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Партизана после велике борбе победили Борац у Чачку се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.