Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Mar.2024, 09:25

Ђиласовци прете да ће спречити људе да гласају ако имају нагласак или погреше падеж!

Ђиласовци су изнели језиве претње пред предстојеће београдске изборе. Фото: PrtSc Лажна елита окупљена око листе Драгана Ђиласа не престаје да вређа и прети грађанима Србије, те се сада тако са тајкунске Н1 чуло да онима који имају нагласак или промаше падеж треба забранити право >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << гласа!
Расисти из опозиције коју предводи тајкун Драган Ђилас отворено прете грађанима наше земље да ће их спречавати да гласају на новим изборима у Београду.
Тако је Ненад Митровић са Ђиласове листе „Насиљем против Србије“ изнео језиву претњу да ће спречавати читавим групама људи у Београду да гласају:
– Кад се намножи много комараца, ви ставите мрежу за комарце! Овде су се толико намножили комарци који сисају крв овом народу. Не постоји пасиван бојкот, морамо сви да се укључимо и да заштитимо! Кад видите некога из Сомбора, некога са војвођанским нагласком или некога ко са падежима лоше барата, да га питате – ‘шта ћете ви на Новом Београду’! – поручио је јавно ђиласовац.
Nemački plaćenik pravi haos i maltretira ljude po Beogradu: Pogledajte kako se masni dripac Nikola Ristić iživljavao nad ženom (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђиласовци прете да ће спречити људе да гласају ако имају нагласак или погреше падеж! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.