Кремљ о Орбановој изјави: Немамо ништа да додамо

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Mar.2024, 15:56

Кремљ о Орбановој изјави: Немамо ништа да додамо

Портпарол Кремља Дмитриј Песков изјавио је данас, поводом изјаве премијера Мађарске Виктора Орбана да ће Доналд Трамп престати да даје новац Украјини ако буде поново изабран за председника САД, да Русија нема ништа да дода јер нису дати никакви детаљи о каквом плану је реч. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/AP Photo/Alexander Zemlianichenko, File „Видели смо, али немамо ништа да кажемо јер нису дати никакви детаљи и нејасно је какав то план може да буде. Стога, тренутно није могуће рећи било шта специфично“, изјавио је Песков, преноси Ројтерс.
Наводи се да је реч је о коментару на јучерашњу изјаву Орбана да је Трамп обећао да неће дати новац Украјини ако постане председник, а да без САД Европа неће моћи да финансира сукоб и да ће се он тако завршити.
„Он има доста детаљне планове да оконча овај рат, али ја нисам овлашћен да говорим о суштини тих планова“, рекао је Орбан.
Zastava Švedske podignuta ispred sedišta NATO-a

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кремљ о Орбановој изјави: Немамо ништа да додамо се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.