У Србији сутра облачно, местимично киша, на високим планинама снег

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Mar.2024, 15:15

У Србији сутра облачно, местимично киша, на високим планинама снег

У Србији ће сутра, према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, бити умерено до потпуно облачно, местимично са кишом и локалном појавом краткотрајних пљускова, који после подне, углавном на истоку и југу, могу бити праћени и грмљавином, док ће на високим планинама >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << падати снег. Фото: Градске инфо Пре подне биће и периода сунчаног времена.
Падавине ће бити чешће у брдско-планинским пределима, док ће на северу бити ређа појава и очекују се у послеподневним и вечерњим сатима.
Ветар слаб и умерен, на северу, западу и у планинским пределима повремено јак, западни и југозападни, у току дана и северозападни.
Најнижа температура од 4 до 9, највиша од 11 до 17 степени Целзијуса. У Београду сутра променљиво облачно и суво са периодима сунчаног времена, уз слаб и умерен западни и северозападни ветар.
Најнижа температура од 6 до 8, највиша око 15 степени Целзијуса.
У среду и четвртак претежно облачно и у већини крајева са кишом, на високим планинама повремено са снегом.
Од петка променљиво облачно и мало топлије са сунчаним интервалима, са ређом појавом краткотрајне кише.
Pojačana kontrola korišćenja sigurnosnog pojasa tokom vožnje do 17. marta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији сутра облачно, местимично киша, на високим планинама снег се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.