Путин се нашалио да би волео да има дредове

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Mar.2024, 14:00

Путин се нашалио да би волео да има дредове

Председник Русије Владимир Путин се на састанку са учесницима Светског омладинског фестивала нашалио да би волео да има фризуру са дредовима, попут једног од учесника догађаја, објавио је данас тв канал Русија 1. Фото: Танјуг/AP Photo/Alexander Zemlianichenko, Pool, File „И ја морам овако да направим >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << фризуру“, рекао је председник на церемонији фотографисања са студентом из Нигерије.
Светски фестивал младих одржан је од 1. до 7. марта у Сиријусу по налогу Путина.
На фестивалу је учествовало више од 30 хиљада људи, од којих је половина дошла из иностранства. Гости су поставили светски рекорд за најмултинационалније коло пријатељства, у коме су учествовали представници 73 националности из 150 земаља света, наводи руска телевизија.
Van Gogovo delo prodato u Holandiji za više od 4,5 miliona evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин се нашалио да би волео да има дредове се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.