Српски кошаркаши Богдановић и Јовић запажени у поразима својих клубова

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Mar.2024, 12:45

Српски кошаркаши Богдановић и Јовић запажени у поразима својих клубова

Српски кошаркаши Богдан Богдановић и Никола Јовић имали су запажене партије у поразима Атланте, односно Вашингтона, у мечевима НБА лиге одиграним ноћас. Фото: Танјуг/AP Photo/Brandon Dill Капитен репрезентације Србије је у поразу од Њу Орлеанса (103:116) играо 36 минута.
Био је најефикаснији >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << појединац у редовима поражене екипе са 25 поена, а имао је и један скок и седам асистенција, као и две украдене лопте.
Имао је 9/19 из игре и 7/15 у покушајима за три поена.
Код Хокса, Дежонте Мареј је додао 23 поена, Клинт Капела 18, а Садик Беј 14.
У победничком тиму Њу Орлеанса Треј Марфи је постигао 28, а Зајон Вилијамсон поен мање.
Мајами је изгубио од Вашингтона (108:110) а Никола Јовић је за непуна 23 минута у игри постигао 10 поена уз шест скокова, четири асистенције и по једну украдену лопту и блокаду. Имао је 3/6 из игре, 1/4 за три и 3/3 са линије пенала.
Тројица у редовима Мајамија су постигли по 16 поена – Данкан Робинсон, Бам Адебајо и Тери Розијер, док је најефикаснији био Џими Батлер са 23 поена.
У редовима победника, Кајл Кузма је био најрасположенији са 32 поена, уз девет скокова и четири асистенције.
Кори Кисперт је постигао 22, а Дени Авдија 16 поена.
Резултати: ЛА Клиперс – Милвоки 117:124, Атланта – Њу Орлеанс 103:116, Мајами – Вашингтон 108:110, Орландо – Индијана 97:111, Сакраменто – Хјустон 104:112.
RFK Novi Sad u nezavidnoj situaciji, nova uprava na pomolu?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српски кошаркаши Богдановић и Јовић запажени у поразима својих клубова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.