Мбапе резерва – нови кикс ПСЖ-а

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Mar.2024, 17:15

Мбапе резерва – нови кикс ПСЖ-а

Фудбалери Пари Жермена трећи меч заредом у првенству Француске одирали су нерешено – у недељу поподне на свом терену против Ремса 2:2 (2:2). Фото: Танјуг/AP/Scott Heppell Тренер Парижана Луис Енрике поново је меч почео без прве звезде тима Килијана Мбапеа, којег је увео тек у 72. минуту. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Мбапе је тада унео много живости у навалу, креирао шансе, нашао се у две добре прилике, али су се играчи Ремса одбранили и остварили велики резултат на најтежем гостовању.
Претходно, ПСЖ је играо нерешено са Реном (1:1) и Монаком (0:0) али не брину у табору првака да им прво место може бити угрожено пошто другопласираном Бресту „беже“ десет бодова.
Стрелци голова за госте били су репрезентативац Зимбабвеа Маршал Мунетси, погодио је већ у 6. минуту на асистенцију Оумара Дијакитеа, а овај други је крунисао своју сјајну партију поготком у 45. минуту.
Између голова гостију, за Парижане су погађали Јунис Абделхамид у 17. минуту – аутогол је у питању, и Гонсало Рамос два минута касније.
Након другог гола „светаца“ деловало је да меч иде у жељеном правцу по њих.
Ремс је, ипак, показао квалитет.
Очекивала отуда тотална офанзива Парижана у наставку, посебно након што је Мбапе крочио на терен међутим одбрана Ремса је имала спреман одговор, додуше и фактор среће у појединим ситуацијама је сачувао госте.
Лига 1, 25. коло
Петак
Ница – Монпеље 1:2 (1:2)
Бога 12 – Тодибо 10аг, Саваније 42п
Субота
Лоријан – Лион 0:2 (0:0)
Таљафико 52, Балде 64
Ланс – Брест 1:0 (1:0)
Агилар 32
Недеља
Пари Сен Жермен – Ремс 2:2 (2:2)
Абделхамид 17аг, Рамос 19 – Мунетси 7, Дијаките 45
15.00: Стразбур – Монако
15.00 Авр – Тулуз
15.00 Мец – Клермон
17.05 Лил – Рен
20.45 Олимпик Марсеј – Нант
O’Meli odbranio titulu u UFC

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мбапе резерва – нови кикс ПСЖ-а се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.