Звездаши се жале – да ли је Црвена звезда оштећена за два пенала?

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Mar.2024, 16:02

Звездаши се жале – да ли је Црвена звезда оштећена за два пенала?

Навијачи Црвене звезде на друштвеним мрежама сматрају да је клуб оштећен за два пенала против Партизана у 172. „вечитом“ дербију. Фото: Танјуг/Владимир Порчић Црвена звезда и Партизан одиграли су 2:2 у суботу на стадиону „Рајко Митић“, а утакмицу је обележио велики број промашаја >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << екипе Владана Милојевића.
Звезда је упутила чак 20 удараца ка голу, од чега шест у оквир, док је Партизан из два шута постигао два гола и тако дошао до веома важног бода.
Дан после утакмице страсти се не смирују, чита се шта са усана шта је арбитар Павле Илић причао и очекивано извлаче се спорне ситуације.
Навијачи Звезде ухватили су се за две, једну из првог и једну из другог полувремена у којима је судија, према њиховом мишљењу, требало да суди једанеастерац за клуб из Љутице Богдана.
У првој ситуација, Родић је центрирао у казнени простор и у тренутку када је лопта путовала Антић је оборио Ендиајеа.
Ма јок, није био пенал Судија дошао да уништи #fkp. #fkcz pic.twitter.com/QAm3jmeYQs
— Звездаш (@PobednikSrpski) March 9, 2024

Леви бек Партизана је повукао за дрес нападача Звезде, али је судијски тројац одлучио да интензитет није био довољно јак за белу тачку.
Судија наравно није видео Антићево повлачење Ендиајеа #fkcz #fkp pic.twitter.com/u5RSZYzzMX
— Звездаш (@PobednikSrpski) March 9, 2024

Други споран моменат десио се у наставку утакмице када је Ђига запретио ударцем главом, а голман Јовановић на спектакуларан начин одбранио шут штопера Звезде.
Међутим, после одбитка лопта се вратила до Ђиге који је шутирао преко гола, али је након ударца оборен од стране Марковића. Штопер Партизана је неопрезно стартовао, али за то није кажњен.
 
После 28. кола Суперлиге стање на табели је непромењено, Партизан има бод предности у односу на Црвену звезду и чека нас узбудљив финиш сезоне.
Nikola Jokić postigao 26 poena u pobedi Denvera nad Jutom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Звездаши се жале – да ли је Црвена звезда оштећена за два пенала? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.