Тест са хладном водом открива да ли имате здраво или болесно срце

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Mar.2024, 16:00

Тест са хладном водом открива да ли имате здраво или болесно срце

Постоје два могућа сценарија након што уроните руке у ледену воду на пола минута – прсти ће вам постати црвени или бледи (а можда чак и плавичасти) – ово показује колико је ваше срце здраво. Фото: Pixabay/GDJ То је тест који лако можете да урадите код куће, а који наводно открива у каквом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је стању ваше срце, колико је оно здраво.
Све што треба да урадите је да напуните посуду хладном водом (додајте мало леда) и направите величину посуде тако да оба длана стану.
Затим уроните обе руке у воду и држите 30 секунди.
Постоје два могућа резултата:
 Прсти су поцрвенели Ово је добар знак јер црвени прсти указују на то да вероватно немате проблема са нивоом кисеоника у крви и да су вам срце и крвоток здрави.
Прсти су бледи или чак плавичасти Ово открива потенцијалне проблеме са циркулацијом крви у вашем телу и могуће је да вам је ниво кисеоника низак. У том случају, након теста, загрејте прсте или их масирајте како бисте побољшали циркулацију и вратили им боју у нормалу. Такође, у овом случају не би било лоше посетити лекара и питати га за савет.
Zašto hladnoća ne prija srcu?

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тест са хладном водом открива да ли имате здраво или болесно срце се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.