Вучић:Тражићемо неколико милијарди евра да уложимо у путеве широм Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Mar.2024, 15:00

Вучић:Тражићемо неколико милијарди евра да уложимо у путеве широм Србије

Председник Србије Александар Вучић најавио је данас у Памбуковици да ће држава тражити неколико милијарди евра које ће уложити не само у нове аутопутеве, већ и у локалне путеве широм Србије. Фото: Танјуг/Тара Радовановић „Очекујем да вас у наредних месец дана обавестимо колико >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ћемо милијарди евра да уложимо по Србији. Да у сваком селу осетите бољитак“, рекао је Вучић током обраћања грађанима.
Вучић је рекао да је суштина у томе да држава буде јака и да Србија то данас јесте. „Држава данас добро ради и људи се тога сете када прође време и помало смо размажени и чекамо да нам све држава заврши, а ако нам не заврши увек је држава крива. Хтео сам да се захвалим вама који разумете да није лако и хоћу да наравимо још много путева. Тачно је да само снажна држава то може да уради, ова оба дела неће испасти мање од шест милиона евра, а имамо много Памбуковица у Србији и других места“, рекао је Вучић.
Vučić: Uvek ću brinuti o interesima Srbije, a ne onih koji bi da je pokore

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић:Тражићемо неколико милијарди евра да уложимо у путеве широм Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.