Афродизијак скривен у мирису: Овај парфем привлачи мушкарце као магнет

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Mar.2024, 10:01

Афродизијак скривен у мирису: Овај парфем привлачи мушкарце као магнет

Мириси могу имати снажан утицај на привлачност, а ванила се посебно истиче као афродизијак који привлачи мушкарце својим слатким и угодним аромама, подсећајући на ванилин сладолед или колачиће. Фото: Pexels/Mart production Овај мирис не само да код мушкараца изазива пријатне осећаје, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << већ и подстиче њихово сензуално расположење.
Ако желите да привучете пажњу мушкарца или да заведете онога који вам се допада, одаберите парфем са израженом нотом ваниле. Тешко ће моћи да одоли таквом мирису Алтернативно, можете користити и дезодоранс или лосион за тело са ванилиним мирисом.
Како да вам парфем што дуже траје на кожи? Да би парфем на кожи трајао што дуже, примените трик наношења одмах након туширања, док је кожа још влажна, јер ће тако боље упити мирис. Након туширања, кожу нежно осушите тапкањем пешкиром, нанесите лосион за тело, а затим и парфем.
Digitalna demencija kao opasnost današnjeg doba

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Афродизијак скривен у мирису: Овај парфем привлачи мушкарце као магнет се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.