Ђиласов Проглас показао право лице: Формирали нови ДОС за удар на Вучића, лажни десничар Јовановић се придружио циркусу! (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Mar.2024, 23:02

Ђиласов Проглас показао право лице: Формирали нови ДОС за удар на Вучића, лажни десничар Јовановић се придружио циркусу! (ФОТО)

Понашање ове, странцима поданичке опозиције, савршено уклопиво са хибридним ратом који се води против Србије. Фото: Танјуг/Танјуг видео Да је Иницијатива Проглас само једна од Ђиласових резервних листи и тајкунов провидан (пара)политички пројекат, било је јасно сваком иоле >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << виспренијем, објективном посматрачу прилика у Србији.
Ако неко и није одмах схватио о каквој је ординарној обмани грађана била реч када је Проглас настао, сада су и сами Прогласовци признали да су управо оно што смо тврдили да јесу – Ђиласов Проглас.
Наиме, на тајкунском порталу Нова С осванула је вест под насловом: „Србија против насиља и НАДА потписали су договор са ПроГласом о изборним условима: Ово је кључних пет тачака“. У том тексту се наводи да су лидери тајкунске листе Србија против насиља и коалиције НАДА „потписали договор о условима за поштене, слободне и фер изборе“ у коме се у пет тачака наводи шта треба да буде испуњено да би изборни процес био регуларан, чиме преварантски алудирају на то да је наводно досад изборни процес био нерегуларан.
Тај договор је потписан на иницијативу Прогласа, након састанка. Екипа око Прогласа, заједно са Ђилаосвом листом и лажним десничарем Милошем Јовановићем, наставља упорно да обмањује јавност са тврдњама о нерегуларним претходним изборима, па у склопу тога сада су они наводно осмислили план по коме ће се изборити за фер и поштене изборе. Као што су током оснивања Прогласа лагали грађане да су неполитичка организација, чији је мотив само да убеде грађане да у што већем броју изађу на изборе, ма за коју листу гласали, тако и сада варају јавност са причом да је Србији потребна некаква интервенција да бисмо добили поштене изборе. Не само да масно лажу када доводе у питање легалност децембарских избора у Србији, већ се поставља питање на основу чега су себе прогласили властним да они одређују који су избори регуларни, а који не и шта њих квалификује да ,,спроводе изборну реформу“.
Такође се овим данашњим озваничењем сарадње Србије против насиља, Прогласа и НАДЕ потврдило и да је Проглас Ђиласов, али да је исто тако и Милош Јовановић (Француз) Ђиласов. Лажни десничар служи само као параван у покушају да одвуче део десничарских гласача Ђиласу, што је превара слична оној коју је изводио ДОС када је требало рушити Милошевића. Јединствена колона НАТО опозиције која је данас формирана, заправо и није ништа друго до олињала варијанта ДОС -а, овај пут у верзији ДОС 2.0.
Иако су претходни избори прошли у максимално фер условима, незадовољни оствареним резултатима, а највише тиме што нису победили у Београду , ђиласовци , прогласовци и лажни десничари алиби за пораз су нашли у лажним и раскринканим причама о некаквој крађи гласова, фантомским бирачима и сл.
Интересантно је да се Прогласовци нуде да оцењују изборни процес и нуде решење за спровођење фер избора по њиховим мерилима, а јако је мало људи у тој дружини који се заиста разумеју у изборни процес и правну државу. И они малобројни који би требало, по службеној дужности да знају шта су право и правда, попут судије Мајића, најбруталније крше закон. Осим судије који се бави политиком, иако то по закону не би смео, и фактички гуру Прогласа Драган Бјелогрлић, далеко је од правне државе као ђиласовци од здраве памети.
Колико лидер ове аутошовинистичке скупине лажних елитиста води рачуна о праву, најбоље је показао када је ничим изазван напао и пребио нашег славног редитеља Предрага Гагу Антонијевића, а не смемо ни да замислимо како би се тек понашао да је нека велика власт. Такође, ако судија Мајић сада, када тврди да је прогоњени дисидент, даје себи за право да јавно иступа са ставовима који отприлике значе ,,не можемо се држати закона као пијан плота“ , не смемо ни да замислимо како би тек пресуђивао да су његови Прогласовци и ђиласовци поново на власти.
Вероватно би пресуђивао да се Србима из Републике Српске забрањује улазак у Србију или би по Бјелогрлићевом налогу доносио пресуде ко је прави, урбани, свезуби, грађанистички Београђанин, а ко није.
Након данашњег уједињења свих ђиласоваца под једну капу, Мариника Тепић која сматра да су Срби извршили геноцид, егзалтирано је изјавила да је време да крену у ослобађање Београда, вероватно по узору на њене идеолошке претке који су пре скоро осамдесет година заиста ,,ослободили“ Београд од његове праве грађанске класе.
Фарсично је било видети на једном месту представнике Демократске странке, Зелено-левог фронта, заједно са квазинационалистима из коалиције НАДА, коју чини и наводно четнички и монархистички ПОКС. Евидентно је да је једино везивно ткиво ове схизофрене коалиције чиста и непатворена мржња према Александру Вучићу. Све их је на једном месту окупио велики мешетар из сенке, тајкун Драган Ђилас, који се нада повратку на власт, како би опет могао да згрће милионе, ако не и милијарде на грбачи овог народа.
Нови ДОС део хибридног рата против Србије Фото: PrtSc Све ово се дешава у тренутку када се врше стравични притисци на нашу земљу по разним питањима, па нема сумње да је понашање странцима поданичке опозиције, савршено уклопиво са хибридним ратом који се води против Србије. У склопу тог рата највише се удара на председника Србије, због независне и суверене политике коју води, али и због тога што је личност која ужива огромно поверење међу грађанима Србије. Недавна писања КРИК-а такође су део тог специјалног рата.
Прогласовци су данас покушали да дају овом трагикомичном скупу некакав симболички значај, вероватно намерно одабравши девети март као датум окупљања. Велика је, ипак разлика између ове фарсичне дружине и већине људи који су предводили 9. март 1991. године. Са ове дистанце мође се рећи да је тог деветог марта 1991. десетине хиљада добронамерних људи били изманипулисано од стране појединих предводника тог протеста и да су унутарсрпски сукоби покренути усред ратног сукоба српског народа са нашим непријатељима.
Једина сличност са тим деветим мартом јесте у томе што и данас када Срби на Космету трпе Куртијев терор и када смо можда опет на корак од сукоба, опозиција врши своју субверзивну улогу тројанског коња, покушавајући на причи о београдским изборима и наводној крађи да изазове сукобе у нашем друштву и опет гурне Србе на Србе, разбијајучи јединство српског народа према споља и слабећи наше капацитете у одолевању спољашњим изазовима.
Ипак, треба да знају, да као што се ни 9. март 1991. не може десити два пута, то не може да се дофоди ни Фелипеу Гонзалесу и Леџ Специалису, а ни петом октобру 2000. године. Опозициони жути фолиранти су одавно проваљени, па ће поново оловком, на изборима бити поражени, још убедљивије него претходни пут.
Miloš Jovanović je od danas i formalno deo ekipe koja poručuje: Srbi su genocidni narod!

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђиласов Проглас показао право лице: Формирали нови ДОС за удар на Вучића, лажни десничар Јовановић се придружио циркусу! (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.