Милош Јовановић је од данас и формално део екипе која поручује: Срби су геноцидни народ!

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Mar.2024, 18:05

Милош Јовановић је од данас и формално део екипе која поручује: Срби су геноцидни народ!

Тај договор потписан је на иницијативу „Прогласа“. Лидер коалиције НАДА и лажни патриота Милош Јовановић од данас формално је део екипе која поручује „Срби су геноцидни народ“! Фото: Танјуг/Сава Радовановић Наиме, на тајкунском порталу Нова освануо је текст под насловом: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „Србија против насиља и Нада потписали су договор са ПроГласом о изборним условима: Ово је кључних пет тачака“.
У тексту се даље наводи да су лидери тајкунске листе „Србија против насиља“ и НАДА „потписале договор о условима за поштене, слободне и фер изборе“ у коме се у пет тачака наводи шта треба да буде испуњено да би изборни процес би регуларан.
Фото: PrtSc Тај договор потписан је на иницијативу „Прогласа“.
Ово не треба да буде изненађење будући да је лажни патриота Јовановић давно пригрлио политику тајкунске опозиције коју предводе Драган Ђилас и Мариника Тепић, а која тврди да је Косово независно, да су Срби починили геноцид, да треба увести санкције Русији и да је терориста Аљбин Курти принципијелан.
На све ово давно је упозоравао и председник Србије Александар Вучић који је објаснио да међу њима нема никакве разлике, већ да их једино веже жеља за влашћу и фотељама.
Hronologija beščašća: Istorija će im ovo zapamtiti, pogledajte dnevnik uvreda đilasovaca na račun Srba iz Republike Srpske (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Милош Јовановић је од данас и формално део екипе која поручује: Срби су геноцидни народ! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.