Српска атлетичарка Адриана Вилагош освојила сребрну медаљу на Европском купу

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Mar.2024, 17:41

Српска атлетичарка Адриана Вилагош освојила сребрну медаљу на Европском купу

Српска атлетичарка Адриана Вилагош освојила је сребрну медаљу у бацању копља на Европском купу у бацањима у португалској Леирији. Фото: Танјуг/AP Photo/Matthias Schrader Адриана Вилагош је у другој серији остварила хитац од 61,17 метара и на крају је стигла до другог места.
У саопштењу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Српског атлетског савеза (САС) се наводи да је овај резултат тренутно водећи у Европи за атлетичарке до 23 године.
„Вилагош је доминирала током такмичења, а њен изванредан успех обећава сезону препуну сјајних тренутака. Адриана је овај хитац забележила у другој серији, након чега је остала у вођству све до краја такмичења у својој групи, у укупном пласману то је било довољно за друго место“, наводе из САС.
Српска атлетичарка је имала још пет исправних хитаца: 54,45 м, 59,33 м, 58,95 м, 58,49 м и 57,09 м.
Прво место освојила је Норвежанка Мари-Терезе Обст, која је копље бацила 61,69 метара.
Aleks Markes najbrži na treningu VN Katara

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српска атлетичарка Адриана Вилагош освојила сребрну медаљу на Европском купу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.