Овај програм машине за веш и за прање судова проверено штеди ваш новац!

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Mar.2024, 16:01

Овај програм машине за веш и за прање судова проверено штеди ваш новац!

Машине за прање веша и прање судова често нуде велики избор програма. Међутим, ако желите да уштедите електричну енергију током циклуса прања, требало би да користите овај програм. Фото: Pixabay/moerschy Када су у питању машине за прање судова и веш машина, немојте да вас завара време >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << рада: кратки програми троше више воде и струје од нормалних и еколошких програма.
Јер код програма са релативно кратким трајањем вода за прање мора да се загреје на вишу температуру за краће време него код Еко програма.
Поред тога, са дужим програмима, средства за чишћење могу дуже да трају.
Све ово штеди енергију – због чега су дугорочни програми заправо јефтинији.
Конкретно: Ако изаберете штедљиви Еко режим уместо брзог програма у машини за прање судова, можете уштедети до 40 процената електричне енергије.
Успут: претходно испирање и намакање обично нису потребни када користите Еко програм.
Štedite vodu. Ne ostavljajte je da teče dok perete kosu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Овај програм машине за веш и за прање судова проверено штеди ваш новац! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.