Брнабић са амбасадорима Квинте у Влади Републике Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Mar.2024, 15:31

Брнабић са амбасадорима Квинте у Влади Републике Србије

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић састала се данас са амбасадорима Квинте и амбасадором Европске уније у Србији. Фото: Танјуг/Влада Републике Србије/Пеђа Вучковић Брнабић је амбасадорима захвалила на одличној сарадњи коју су имали у претходним годинама, током >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << њеног председавања Владом Србије. Она је изразила наду да ће добру сарадњу наставити и у будућности, са наредном Владом, као и са њом лично, саопштила је владина Служба за сарадњу с медијима.
Амбасадори су истакли да су са Брнабић имали добар однос и пожелели су јој много среће и успеха у њеној наредној улози.
Она је упознала амбасадоре са тиме да ће у наредном периоду, све до избора нове Владе, њоме председавати први потредседник Владе Ивица Дачић.
Брнабић је амбасадоре упознала са свим што је до сада урађено на имплементирању препорука ОДИХР-а за унапређење изборног процеса. Рекла је да су две препоруке већ испуњене, да се на осталима ради, као и да је мисија ОДИХР-а позвана да посматра и нове београдске изборе. Она је предочила амбасадорима да већину препорука ОДИХР-а мора да спроведе парламент.
Амбасадори су честитали Брнабић на томе што је Србија добила председавање Глобалним партнерством за вештачку интелигенцију.
Састанку су присуствовали амбасадор Сједињених Америчких Држава у Србији, Кристофер Хил, амбасадорка Немачке Анке Конрад, амбасадор Француске Пјер Кошар, амбасадор Италије Лука Гори, амбасадор Велике Британије Едвард Фергусон и амбасадор Европске уније у Србији Емануел Жиофре.
Vučević i Dačić: Spremnost za nastavak saraenje SNS i SPS

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић са амбасадорима Квинте у Влади Републике Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.