Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Mar.2024, 14:59

Јошка Броз за НСУ: Све је отишло к врагу, када су четници против цркви!

Немам ништа против изградње цркви, и многи комунисти верују у Бога и то је сасвим у реду, истиче на почетку ексклузивног разговора поводом случаја цркве на Лиману Јошка Броз, унук доживотног председника СФРЈ. Фото: PrtSc/nsu „Мој деда је дозвољавао и мултиконфесионалност и изградњу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << цркви, а они који су га лажно оптуживали за супротно, покушавајући да искриве и кривотворе, данас су очигледно против тога. Невероватно је да су четници против цркве, очигледно је све отишло к врагу „, не може да се начуди Титов унук чињеници да је ПОКС довео у сумњу физички напад на свештеника на Лиману, али и да не подржава изградњу новог храма.
Њега је посебно запањило када је чуо да се они који се позивају и наводно баштине вредности Тита, противе изградњи Меморијалног центра жртвама Рације. „Наравно да треба да постоји меморијални центар“, децидан је Броз.
Коментаришући протесте опозиције у бројним случајевима, па и последњих неколико у Новом Саду, он подвлачи да такву праксу сматра недопустивим, иако свако има право на своје мишљење.
„Недопустиво је да шачица екстремиста кроз насиље исказује своје ставове, да малтретира већинско становништво и да њих неколико десетина или и мање разбијају или блокирају нормалан живот“, закључује наш саговорник.
Крстан Марковић
Hronologija beščašća: Istorija će im ovo zapamtiti, pogledajte dnevnik uvreda đilasovaca na račun Srba iz Republike Srpske (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јошка Броз за НСУ: Све је отишло к врагу, када су четници против цркви! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.