Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Mar.2024, 14:30

Венчање на Антарктику, зашто да не? Уместо на “луди камен”, они су стали на санту леда (ФОТО)

Да љубав не зна за границе, показује фотографија двоје младих који су одлучили да своју љубав овековече на леденом Антартику. Фото: PrtSc/X Фотографија је настала 29. фебруара, када је и брак склопљен. Иако се махом људи одлучују за класична или луксузна венчања, ово двоје младих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се одлучило за другачији тип венчања.
Пронашли смо компанију која се бави организовањем венчања на Антарктику, а по цени од 250.000 долара како наводе, добићете врхунско искуство венчања.
У цену су укључена 12 места у авиону до писте, ручак, церемонија венчања, торта и шампањац, а слободно време можете провести у разгледању Антарктика.
Да ли сте љубитељи традиционалних венчања или авантуристичких? Пишите нам у коментарима.
Da li nam je potreban digitalni detoks? Evo šta Novosađani kažu o svom odnosu prema tehnologiji

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Венчање на Антарктику, зашто да не? Уместо на “луди камен”, они су стали на санту леда (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.