Млади амерички тенисер отказује Олимпијске игре?

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Mar.2024, 13:13

Млади амерички тенисер отказује Олимпијске игре?

Амерички тенисер Бен Шелтон је изнео утиске после победе у другом колу Индијан Велса. Фото: Танјуг/AP Photo/Shuji Kajiyama Шелтон је био бољи од Чеха Јакуба Меншика са 2:1 у сетовима, односно 4:6, 6:3, 6:4.
Американац је после дуела говорио о наставку такмичења, као и потенцијалном одсуству >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са Олимпијских игара у Паризу. „Први пут сам играо против млађег тенисера од мене или некога ко није близу мене по годишту – истиче Американац који има 21 годину.- Већ сам играо против Карлоса Алкараса, Холгера Рунеа који су годину дана млађи, и Артура Фиса, који је годину ипо млађи. Али Меншик је три године млађи и заиста је импресивно како игра у том добу. Много је бољи од мене када сам имао 18 година.“, рекао је Шелтон.
Он каже да су мале шансе да се појави на ОИ у Паризу. „Мораћу још да размислим, али како сада стоје ствари, вероватно нећу играти. Много је напоран такмичарски календар у овој години. Бићу у Европи два месеца због Вимблдона, после ћу морати да се добро припремим за Ју-Ес опен. Између тих великих такмичења бих морао опет да играм на шљаци и то би ми знатно покварило припреме за Флашинг Медоуз, јер желим да идем на све припремне турнире.“
Шелтона у наставку такмичења на Индијан Велсу, очекује дуел са Аргентицем Франциском Серундулом.
Tijafo zaustavio Lajovića u Indijan Velsu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Млади амерички тенисер отказује Олимпијске игре? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.