Џошуа победио Енгануа нокаутом у другој рунди (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Mar.2024, 11:25

Џошуа победио Енгануа нокаутом у другој рунди (ВИДЕО)

Британски боксер Ентони Џошуа нокаутом у другој рунди победио је Камерунца Френсиса Енгануа у спектакуларном мечу у Ријаду у тешкој категорији. Фото: Танјуг/AP Photo Џошуа се после два пораза од Александра Усика враћа на шампионски пут и после четврте победе сада је на скору 27-3 >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и нада се борби за трећу титулу са победником меча између Усика и Тајсона Фјурија.
Он је у првој рунди три пута „оборио ривала на под“ и меч је завршио у другој.
The moment that @anthonyjoshua DESTROYED Francis Ngannou #JoshuaNgannou | #KnockoutChaos | #RiyadhSeason pic.twitter.com/ONl1rlhSlo
— DAZN Boxing (@DAZNBoxing) March 9, 2024

Са друге стране, бивши УФЦ шампион оставио је значајно слабији утисак, него на дебију када је подељеном одлуком судија изгубио од Фјурија.
Bogdanović 16 poena u pobedi Atlante, Micić 14, Jović sedam

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Џошуа победио Енгануа нокаутом у другој рунди (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.