Марковић: Атмосфера у екипи одлична, прва позиција нас гура напред

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Mar.2024, 15:15

Марковић: Атмосфера у екипи одлична, прва позиција нас гура напред

Капитен фудбалера Партизана Светозар Марковић рекао је пред 172. „вечити дерби“ против Црвене звезде да је атмосфера у екипи одлична и да их прво место на табели гура напред. Фото: Танјуг/AP/Martin Meisner Марковић је имао проблеме са повредом колена која није залечена у потпуности, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а после данашњег тренинга ће сазнати да ли ће се наћи у стартној постави сутра од 17 часова на стадиону Црвене звезде.
„Очекује нас тешка утакмица. На нама је да пружимо максимум и покушамо да будемо концентрисани свих 90 минута. Данас ћу одрадити први екипни тренинг, после тренинга ћемо утврдити да ли могу са играм“, рекао је Марковић. Капитен је говорио и о одличној атмосфери у екипи.
„Пва позиција на тебели нас гура напред. Девет месеци смо на окупу и девет месеци је приметна хемија у екипи. Помажемо једни другима и трудимо се да остварујемо што боље резултате. Уз подршку са трибина, за коју верујем да и сутра неће изостати, можемо да се надамо успеху. Као што сам рекао, идемо из утакмице у утакмицу, желимо да остваримо циљ који смо зацртали, али је он још увек далеко“, закључио је Марковић.
Duljaj: Da „derbi“ bude viteška borba i na terenu i na tribinama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Марковић: Атмосфера у екипи одлична, прва позиција нас гура напред се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.