Ђоковић: Надал и ја нећемо још дуго играти, једна ера се завршава

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Mar.2024, 14:00

Ђоковић: Надал и ја нећемо још дуго играти, једна ера се завршава

Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је данас да је свестан да се једна ера завршава и да он и Рафаел Надал неће још дуго играти. Фото: Танјуг/AP Photo/Louise Delmotte „Рафаел Надал и Роџер Федерер су уз Ендија Марија, били нераздвојни део мог развоја као играча и свега што сам постигао. За >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << то су много заслужна ривалства са њима. Сви знамо да ће ти тренуци доћи за све нас, али кад заправо дођу и када заправо схватиш да је то то, Роџер је завршио каријеру, Рафа и ја нећемо још дуго играти, једна ера се завршава, и тужно је. С друге стране, толико је дивних тренутака и мечева, рекорда које смо поставили појединачно, али и као група. Можда и највећа ривалства у историји спорта између нас тројице-четворице“, рекао је Ђоковић на конференцији за медије у Индијан Велсу.
Осврнуо се Новак и на Надалово повлачење са турнира. „Хајде да видимо колико још можемо, тужно је што је Рафа морао да се повуче. Путовали смо заједно у САД. Није било планирано, али било је лепо видети његову породицу и њега. Знам да је дошао рано јер је желео да се прилагоди временској зони, да тренира што је више могуће и да се спреми. Дао је све од себе, али није било суђено. Увек је желео да буде на врхунцу на шљаци, на Ролан Гаросу“, закључио је Ђоковић.
Србин први меч на Мастерсу у Индијан Велсу игра сутра увече против Аустралијанца Александар Вукића.
Lajović pobedio Rusuvuorija i plasirao se u drugo kolo Mastersa u Indijan Velsu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић: Надал и ја нећемо још дуго играти, једна ера се завршава се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.