Сан Франциско: Авиону Јунајтед ерлајнса отпала гума приликом полетања

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Mar.2024, 12:46

Сан Франциско: Авиону Јунајтед ерлајнса отпала гума приликом полетања

Авиону америчке авиокомпаније Јунајтед ерлајнс отпала је једна гума приликом полетања са аеродрома у Сан Француску, због чега је авион, који је летео за Јапан, морао да буде принудно преусмерен у Лос Анђелес, пренео је АБЦ њуз. Фото: Танјуг/AP Photo/Haven Daley Авион је слетео безбедно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на аеродром у Лос Анеђелсу, саопштила је америчка Савезна управа за цивилно ваздухопловство.
Фото: Танјуг/Cali Planes via AP На снимку се може видети како авион полеће и непосредно након полетања отпада му гума и пада на аутомобил који је био паркиран поред писте. Нико није повређен, али је задњи део аутомобила смрскан, као и жичана ограда поред аутомобила.
Могуће је да је још неки оближњи аутомобил оштећен. „Захвални смо нашим пилотима и кабинском особљу за професионалност коју су показали у датој ситуацији. Такође, захвални смо нашим тимовима на земљи који су чекали са тегљачем да одвуку авион када је слетео. Хвала и нашим тимовима на аеродрому који су помогли путницима“, наводи се у саопштењу Јунајтед ерлајнса.
Авиокомпанија је поручила да ће радити са власницима оштећених аутомобила на компензацији штете. Гума је била једна од 12 на два главна носача стајног трапа „боинга 777-200“.
„Авион је направљен да слети безбедно чак и ако му отпадне гума, или уколико је оштећена“, истакли су из Јунајтеда.
У авиону је било 235 путника, десет чланова кабинског особља и четири пилота.
Astronomi otkrili planetu koja bi mogla biti prekrivena dubokim okeanima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сан Франциско: Авиону Јунајтед ерлајнса отпала гума приликом полетања се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.