Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Mar.2024, 11:19

Три трика да ником не буде досадно у вашем друштву – Један је за егоцентрике немогућ

Нико није љубитељ досадних људи, па ако приметите да „давите“ људе око себе, постоји неколико трикова који ће вам помоћи да будете занимљивији. Фото: Pexels/Andrea Piacquadio Слушајте и постављате питања Први корак је да преусмерите своју пажњу на друге. Досадни људи су обично егоцентрици >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који причају само о себи. Уместо тога, постављајте питања и још важније, слушајте саговорнике, па ће се осећати пријатно у вашем друштву.
Изађите из зоне комфора Уместо да седите и кукате на живот, ангажујте се, радите било шта, плешите, упишите неки курс, нађите хоби. Урадите нешто необично, изађите из зоне комфора, играјте се. Свако ново искуство нас обогаћује и чини комплетнијом особом.
Куд сви, ту немојте ви Прихватите неуобичајене делове своје личности, јер вас управо они чине посебним и занимљивим.
Будите храбри да се супротставите другима и не дозволите да вам изговор буде реченица „тако раде сви остали, па морам и ја“. Већина људи из страха иде линијом мањег отпора, али ви се определите за пут којим се ређе хода.
Život i stil

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Три трика да ником не буде досадно у вашем друштву – Један је за егоцентрике немогућ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.