Лајовић победио Русувуорија и пласирао се у друго коло Мастерса у Индијан Велсу

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Mar.2024, 10:55

Лајовић победио Русувуорија и пласирао се у друго коло Мастерса у Индијан Велсу

Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се у друго коло Мастерса у Индијан Велсу, пошто је у четвртак победио Финца Емила Русувуорија са 2:0 (7:5, 6.2). Фото: Танјуг/AP Photo/Jim Rassol Меч је трајао 97 минута. Након првог сета меч је јутрос прекинут због кише и настављен је у вечерњим часовима.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> У првом сету Лајовић је дошао до раног брејка у првом гему и тако успео да наметне свој ритам. Финац се није предавао, па је вратио брејк у шестом гему, након чега је уследио период изједначене игре. Тек у 11. гему српски тенисер поново одузима сервис противнику и тако трасира себи пут до освајања првог сета.
Након велике паузе мече је настављене и у другом сету се боље снашао Лајовић одмах на почетку је одузео сервис Финцу и након тога сигурно сервирао до седмог гема у ком је поново дошао до брејка.
У другом колу противник Лајовићу сутра од 19 часова биће Француз Франсес Тијафо.
Has: Razočarani smo što Nadal nije u mogućnosti da igra u Indijan Velsu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лајовић победио Русувуорија и пласирао се у друго коло Мастерса у Индијан Велсу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.