Орбан допутовао у САД, сутра састанак са Трампом

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Mar.2024, 21:10

Орбан допутовао у САД, сутра састанак са Трампом

Мађарски премијер Виктор Орбан допутовао је данас у Сједињене Америчке Државе где ће се сутра састати са бившим америчким председником Доналдом Трампом. FOTO: Szilard Koszticsak/MTI via AP „Добро јутро, Америко“, написао је Орбан на Фејсбуку.
Мађарски премијер ће данас учествовати на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << панел дискусији у Вашингтону, а сутра, 8. марта, састаће се на Флориди са Доналдом Трампом, преноси Index.hu.
Орбан је прошлог месеца изјавио да се нада да ће се Трамп вратити у Белу кућу и да ће допринети постизању примирја у Украјини.
Bajden poželeo dobrodošlicu Švedskoj u NATO: Štit Alijanse je jači nego ikad

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Орбан допутовао у САД, сутра састанак са Трампом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.