Хас: Разочарани смо што Надал није у могућности да игра у Индијан Велсу

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Mar.2024, 15:10

Хас: Разочарани смо што Надал није у могућности да игра у Индијан Велсу

Директор Мастерса у Индијан Велсу Томи Хас саопштио је данас да је разочаран одлуком шпанског тенисера Рафаела Надала да се повуче са турнира у Калифорнији, преносе амерички медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Tertius Pickard, File Надал је јутрос објавио на друштвеним мрежама да неће играти у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Индијан Велсу. Шпански тенисер је у првом колу требало да игра против Канађанина Милоша Раонића.
„Разочарани смо што Рафа није у могућности да игра у Индијан Велсу, али му желимо да настави са опоравком и надамо се да ће се вратити ускоро на терен“, рекао је Хас.
Надал је три пута у каријери освојио Мастерс у Индијан Велсу у синглу и то 2007, 2009. и 2013. године, као и два пута у дублу са сународником Марком Лопезом (2010. и 2012. године).
„Он је овде један од најомиљенијих играча. Надамо се да ћемо га у будућности поново видети у Индијан Велсу“, додао је Хас.
Надал, који је у каријери освојио 22 гренд слем трофеја, пропустио је скоро целу прошлу сезону због повреде кука која је захтевала операцију.
Он се вратио на терен почетком ове године и одиграо три меча на АТП турниру у Бризбејну, али се потом повукао са Аустралијан опена због повреде мишића.
Medvedev: Poštovaću pravila, igraću na OI u Parizu pod neutralnom zastavom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хас: Разочарани смо што Надал није у могућности да игра у Индијан Велсу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.