Председник ФС Италије Габријеле Гравина под истрагом због наводне

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Mar.2024, 14:10

Председник ФС Италије Габријеле Гравина под истрагом због наводне

Римско тужилаштво води истрагу против председника Фудбалског савеза Италије (ФИГЦ) Габријелеа Гравине због наводне проневере и прања новца у вези са ТВ правима, преноси данас АП. Фото: Танјуг/AP Photo/Antonio Calanni, File Гравина, који се добровољно састао са тужиоцима и негира било какву >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << кривицу, оптужен је да је противзаконито користио новац од продаје за ТВ права 2018. године када је водио трећу дивизију, за продају збирке средњовековних књига и куповину куће у Милану.
„Тражили смо саслушање и предочили смо документацију како бисмо показали да је наш клијент невин. Све смо рашчистили и сигурни смо да ће истина брзо изаћи на видело“, саопштили су адвокати председника ФИГЦ.
Гравина је на челу ФИГЦ од 2018. године. Он је априла 2021. изабран у Извршни комитет Европске фудбалске уније (УЕФА).
Fudbaleri Mančester Sitija i Reala u četvrtfinalu Lige šampiona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Председник ФС Италије Габријеле Гравина под истрагом због наводне се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.