Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Mar.2024, 13:30

Насиљем и говорима мржње против цркве и српског народа: „Насиљем против Србије“ би да нас врати у године немира уз помоћ Запада!

Да ли има неко разуман у редовима опозиције коме је његова држава важнија од страног новца и ко ће да се супротстави свему лошем што се ради? Фото: PrtSc Говори мржње, вређања и хушкања од припадника коалиције „Насиљем против Србије“ и њима наклоњених медија су толико узели маха >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да се у друштву прави атмосфера линча цртајући на тај начин мете на челу недужних људи.
Свештеник Б. М. из Новог Сада, физички је нападнут јуче у послеподневним часовима, у новосадском насељу Лиман, приликом обављања редовних парохијских дужности, саопштено је из Епархије бачке.
– Очигледно је да је овај напад мотивисан свакодневним и све изражајнијим медијским походима на Српску православну цркву, нарочито последњих месеци и дана, када се на директном удару познате медијске антицрквене и антисрпске армаде поново нашла Епархија бачка и њена Црквена општина новосадска због мисијске делатности у српском народу, очигледно успешне – пише у саопштењу Епархије бачке.
Фото: PrtSc Константно потпиривање грађана протеклих недеља путем друштвених мрежа и тајкунских медија, финансирано од страних служби са циљем дестабилизације Србије довело је до тога да се нешто овако догоди.
Да ли има неко разуман у редовима опозиције коме је његова држава важнија од страног новца и ко ће да се супротстави свему лошем што се ради? Да ли постоји неко у коалицији „Насиљем против Србије“ ко неће продати свој народ зарад сопствених циљева?
Подстицање и подстрекивање мржње од стране опозиције која је изгубила сваки компас кога напада, али није и зарад чега (зарад личних интереса) ствара агресију која се претвара у насиље против свакога ко им се „нађе“ на путу иако је ни крив ни дужан.
Хоће да нас врате уз помоћ финансирања Запада у године немира У саопштењу Епархије бачке се додаје: „последњих дана су речени медији и њихови покровитељи свој говор мржње усмерили против жеље и иницијативе православних верника да се изгради спомен-храм Светих мученика бачких на Лиману, где више десетина хиљада верника немају своју парохијску цркву“
Фото: PrtSc Овде видимо конкретан пример како негативни наративи потпирују насиље и како покушавају уз помоћ финансирања са Запада да нас врате у године немира, јавашлука, свађа, да нас разједине као народ, а сада ударају и на оно најсветије, на цркву, веру и Бога.
Сви који су вековима уназад били против Србије ударали су на цркву и њено свештенство. Сви они који су и данас против Србије и њеног народа чине исто то, а читава пропаганда опозиције је заправо огољена мржња према свему што представља националне вредности, мир, просперитет, слободу и стабилност.
Њих не занимају последице онога што говоре и пишу, што је један недужан човек нападнут током својих парохијских дужности, што ремете сваку могућност напретка нашег народа и земље.
Сви би ми требало да утичемо на то да Србија буде амбијент за здрав, миран, пристојан живот нас и наше деце и да чувамо оно што поседујемо за генерације које долазе.
Jeziv plan! Đilasovci traže da se izbori održe posle 3. maja kako bi opet lešinarili nad tragedijom!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Насиљем и говорима мржње против цркве и српског народа: „Насиљем против Србије“ би да нас врати у године немира уз помоћ Запада! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.