Анћелоти: Критике заслужене, најважније је да смо прошли у четвртфинале ЛШ

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Mar.2024, 12:24

Анћелоти: Критике заслужене, најважније је да смо прошли у четвртфинале ЛШ

Тренер фудбалера Реала Карло Анћелоти изјавио је да мадридски клуб није одиграо добро против Лајпцига, али је додао да је најважније да је његов тим изборио пласман у четвртфинале Лиге шампиона, преносе шпански медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Manu Fernandez Фудбалери Реала и Лајпцига одиграли >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су синоћ у Мадриду без победника, 1:1 у реванш мечу осмине финала ЛШ. Мадридски клуб је изборио пласман у четвртфинале ЛШ, пошто је у првом дуелу славио са 1:0.
„Нисмо знали како да контролишемо меч када смо повели 1:0. Био нам је потребан пресинг и јачи ритам. Али, признајем, направио сам грешку са саставом тима. Идеја је била да их притиснемо са више интензитета, али смо били далеко од тога. Критике су апсолутно заслужене, мислим да је екипа мало психички уморна“, рекао је Анћелоти.
Он је истакао да фудбалери Лајпцига имају квалитет. „Био је ово лош меч, нисмо играли добро. Они имају квалитет, нису имали шта да изгубе, док смо ми од почетка играли ‘под ручном’. Напатили смо се, али је најважније да смо стигли до четвртфинала ЛШ“, додао је италијански тренер. Навијачи Реала су током и после утакмице звиждали фудбалерима мадридског клуба.
„Чуо сам звиждуке наших навијача на стадиону. Они су били заслужени, немам шта даље да кажем“, додао је тренер Реала. Шпанско покрајинско тужилаштво у Мадриду затражило је јуче затворску казну у трајању од четири године и девет месеци за Анћелотија због наводне утаје пореза.
„Затвор? То је стара прича која је почела још пре осам година. Тужилаштво мисли да сам био становник Мадрида, а то није био случај. Већ сам платио казну, невин сам“, поручио је тренер Реала.
Fudbaleri Mančester Sitija i Reala u četvrtfinalu Lige šampiona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Анћелоти: Критике заслужене, најважније је да смо прошли у четвртфинале ЛШ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.