(Не)очекивано – Надал се повукао

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Mar.2024, 10:22

(Не)очекивано – Надал се повукао

Рафаел Надал саопштио је да се повлачи са Мастерса у Индијан Велсу, првог дана турнира. Фото: Танјуг/AP/Mark J. Terrill Шпански тенисер је истакао да то ради са „великом тугом“, али да није спреман да се такмичи на највишем нивоу.
„Са великом тугом морам да се повучем са овог фантастичног >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << турнира. Сви знају колико волим ово место и колико волим да се такмичим овде у Индијан Велсу“, навео је Надал.
„Напорно сам радио и тренирао и сви знате да сам урадио тест овог викенда, али нисам спреман да играм на највишем нивоу на тако важном догађају“ , додао је он.
„То није лака одлука. Веома је тешка у ствари, али не могу да лажем себе и хиљаде навијача. Недостајаћете ми и сигуран сам да ће овај турнир бити сјајан“, закључио је Надал.
Надал, 37, одиграо је егзибициони меч прошле недеље у Лас Вегасу против Карлоса Алкараса, у којем је показао добар ниво форме и у којем је поражен упркос томе што је спасао пет меч лопти. Тенисер из Манакора, који је у главни жреб ушао са заштиц́еним пласманом и требало да дебитује у четвртак против Канађанина Милоша Раонића, одустао је од турнира који је освојио три пута у каријери.
То је друга година заредом у којој се Надал не такмичи у Индијан Велсу. Последњи Надалов званични меч датира од 5. јануара у Бризбејну, када је доживео микро-пукотину мишића. Његово место у главном жребу Индијан Велса заузеће Сумит Нагал из Индије.
Anđušić: Spremni smo za meč u Milanu, moramo da prikažemo našu najbolju igru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак (Не)очекивано – Надал се повукао се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.