Брнабић: Нова функција ће за мене бити велики изазов

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Mar.2024, 10:11

Брнабић: Нова функција ће за мене бити велики изазов

Председница Владе Србије Ана Брнабић коју је јуче Председништво странке предложило за председницу Скупштине Србије рекла је да ће нова функција за њу бити велики изазов и да мора много да учи. Фото: Танјуг/Сава Радовановић „Ово је сада потпуно један другачији посао и ја почињем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да учим од вечерас“, рекла је она новинарима у Букурешту.
Она је рекла и да очекује да ће седница парламента бити одржана врло брзо зато што Србија нема времена за губљење и пред њом су велики планови. „Морамо да наставимо да радимо, што се брже формира све у парламенту, наравно и председник скупштине, одбори и све остало, и влада, и да се настави са радом“, рекла је Брнабић.
Она је додала да је увек добро учити и разумети да не знате све.
„Важно је знати да треба да се усавршавате, да треба да се мењате и то је сада за мене један велики изазов“, навела је Брнабић.
Она се захвалила својој странци на указаном поверењу.
„Дали су ми све што неке друге странке не би својим члановима, зато што су препознали у мени жељу да радим за своју земљу и никада нису ни тражили да се учланим у странку, била је само важна Србија“, истакла је.
Брнабић је напоменула је унутар странке било речи о њеној новој функцији. „Као што су рекли и председник републике Александар Вучић и председник странке Милош Вучевић, ми смо причали о овом и било је ту различитих опција“, навела је.
Она је обећала да ће дати све од себе и радити у интересу Србије.
„Надам се да ћемо моћи сви заједно да допринесимо нешто већој унутрашњој стабилности, која нам треба зато што морамо много тога да урадимо за наш народ, за наше грађане. Морам да учим. И идемо даље“, навела је Ана Брнабић.
Она је навела и да је њој највећа част била да буде премијерка Србије и да ради раме уз раме са председником Србије Александром Вучићем. „Много ствари смо урадили заједно. Урадили смо све као тим. Мислим да је то допринело тој стабилности Србије и јасном правцу за будућност“, рекла је Брнабић.
Како је навела, њен савет будућем премијеру јесте да је фокус на изложби Експо 2027, као и марљив рад сваког дана.
„Показала сам да желим да радим и неку визију и упорност и онда су ми и странка и председник Александар Вучић дали невероватну шансу и велику част да будем председник владе. Учила сам то седам година практично и сада ми странка даје, указује ми то поверење да будем председник Скупштине“, рекла је Брнабић.
Vučić: Odluka o mandataru biće doneta za sedam do 10 dana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић: Нова функција ће за мене бити велики изазов се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.