Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Mar.2024, 10:07

Најбоље време за резервацију лета авионом: Стјуардеса открива зашто је важно изабрати ове сате

Стјуардеса и блогерка Каролајн, која се бави путовањима, делила је корисне савете на свом Инстаграм профилу објашњавајући зашто је најбоље резервисати лет у одређеним сатима. Фото: Pexels/Rdne stock project Иако можда не волите рано устајање, најбоље је организовати путовање тако да резервишете >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << лет за пет ујутру. Међутим, разлог за то није само рано време лета.
Она је саветовала путнике да увек узму у обзир време потребно између промене летова на истом путовању, како се не би догодило да закасне на везани лет.
Осим што путници могу да уштеде новац на јефтинијим картама, резервисање лета у то време им даје веће шансе да добију боље седиште. То је зато што има више људи који траже летове током дана и увече.
Стјуардеса је поделила још један користан савет путницима како би били сигурни да ће њихово путовање проћи без проблема. Једна од честих грешака које путници праве је резервација лета без провере времена повезивања са другим летовима.
Niste se još uvek odlučili? Imena za dečake i devojčice koja imaju značenje SNAGE

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Најбоље време за резервацију лета авионом: Стјуардеса открива зашто је важно изабрати ове сате се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.