Шкода: Правићемо дизелаше док купци не одлуче другачије

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Mar.2024, 09:23

Шкода: Правићемо дизелаше док купци не одлуче другачије

Водећи људи „Фолксвагена“ више пута су поновили да је будућност ове компаније усмерена ка електромобилима, али сигнали са тржишта нису баш тако јасни. Фото: Unsplash/kristianvalco Због тога у „Шкоди“ немају дилему јер ће и даље наставити да озбиљно рачунају на моторе с унутрашњим сагоревањем, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << све док купци не одлуче да желе нешто друго.
Једно је оно што налажу европски прописи, а друго је оно што каже глас разума купаца с тржишта.
Тренд куповине аутомобила очито је усмерен ка електрификацији, али Европа још увек није дефинитивно спремна за потпуни прелаз на мобилност без штетних емисија, преноси Пословни дневник. Клаус Зелмер, шеф Шкоде, био је врло отворен кад је реч о овом питању јер ће ова компанија наставити да се и даље ослања на моторе с унутрашњим сагоревањем.
Није у питању некакав бунт, већ став чешког произвођача заснован на ономе што купци и даље траже. „Нашим купцима ћемо понудити све што траже, од дизел и бензинских мотора, преко благих хибрида или плагин хибрида, па све до електричних возила. Из нашег угла овде се не ради о надметању за најновији мотор с унутрашњим сагоревањем, већ о стављању жеља наших купаца у центар пажње. Наш положај али наш став је једнако разуман као и онај на који нас је Шкода навикла”, изјавио је Зелмер.
Završen Kopaonik biznis forum, okupio 1.600 učesnika, održano 36 panela

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шкода: Правићемо дизелаше док купци не одлуче другачије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.