Фудбалери Манчестер Ситија и Реала у четвртфиналу Лиге шампиона

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Mar.2024, 08:35

Фудбалери Манчестер Ситија и Реала у четвртфиналу Лиге шампиона

Фудбалери Реала и Манчестер Ситија пласирали су се у четвртфинале Лиге шампиона. Фото: Танјуг/AP Photo/Manu Fernandez Реалу је после победе 1:0 у Немачкој био довољан реми 1:1 код куће да се домогне пласмана међу осам најбољих екипа у елитном такмичењу, док је Манчестер Сити је после победе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 3:1 у Данској и у реваншу истим резултатом савладао Копенхаген.
Лајпциг је био бољи ривал у првом полувремену али није успео да постигне гол из неколико повољних шанси. У 65. минуту Винисијус Жуниор је после контранапада и додавања Џуда Белингема донео предност Реалу, али је само три минута касније Вили
Орбан изједначио после асистенције Давида Раума. До краја меча Лајпциг је нападао, али није успео да стигне до гола који би меч увео у продужетак.
Бранилац титуле првака Европе Манчестер Сити је поново без већих проблема савладао Копенхаген. Хулијан Алварез је у 5. минуту асистирао Мануелу Аканђију за 1:0, да би у 9. и сам постигао гол за 2:0. У 29. минуту гости су постигли почасни гол, стрелац је био Мохамед Ељунуси, док је у 45+3. минуту Ерлинг Халанд поставио коначних 3:1 после додавања Родрија. Друго полувреме обележила је повреда везисте „грађана“, Матеус Нуњес је поломио прст на руци.
Пре Манчестер Ситија и Реала, пласман у осмину финала обезбедили су Бајерн и Пари Сен Жермен. Последња четири учесника четвртфинала биће позната следеће недеље, после реванш утакмица Атлетико – Интер (први меч 0:1), Барселона – Наполи (1:1),
Арсенал – Порто (0:1) и Борусија Дортмунд – ПСВ (1:1).
Жреб за четвртфинале, полуфинале и финале биће одржан у петак 15. марта у подне у швајцарском граду Ниону.
FK Vojvodina proslavila 110 godina postojanja: Svi ljubitelji „stare dame“ se okupili pod plavom zvezdom (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Манчестер Ситија и Реала у четвртфиналу Лиге шампиона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.