Путин: САД пустиле духа из боце, традиционалне вредности темељ постојања

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Mar.2024, 08:22

Путин: САД пустиле духа из боце, традиционалне вредности темељ постојања

Руски председник Владимир Путин поручио је да су Сједињене Америчке Државе пустиле „духа из боце“ и да владање светом из једног центра подрива његову основу. Фото: Танјуг/Yekaterina Chesnokova, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP „Саме Сједињене Америчке Државе су пустиле духа из боце, али ако је то >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дозвољено, зашто другим земљама није дозвољено да штите своје суштинске интересе на исти начин?“, поручио је Путин на церемонији затварања Светског фестивала младих који се одржава од 1. до 7. марта у Сиријусу, преноси РИА Новости.
Он је упозорио да се светом не може управљати из једног центра, јер је то, како је навео штетно и за сам центар, будући да подрива његове темеље.
Руски лидер је подвукао да су традиционалне вредности темељ постојања и да на свету нема места за било чију искључивост, бахатост и сегрегацију. „Очигледно, постоји нешто што нас све спаја. Сада у Русији то зовемо нашим традиционалним вредностима. То је темељ нашег живота, нашег биц́а“, рекао је Путин
Он је навео да на свету не постоје једнаки услови за све и то је, како је оценио, главна неправда садашњег светског поретка.
„Рађамо се једнаки, али питање је: растемо ли, развијамо ли се у једнаким условима? Одговор је, нажалост, не. У свету нема једнаких услова за све. И то је главна неправда данашњег светског поретка“, закључио је Путин.
Putin: Rusija spremna da učini sve da osigura nuklearnu bezbednost

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин: САД пустиле духа из боце, традиционалне вредности темељ постојања се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.