У Србији данас претежно облачно и хладније време

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Mar.2024, 08:10

У Србији данас претежно облачно и хладније време

У Војводини, западној Србији, Шумадији, Великом Поморављу, као и у Тимочкој Крајини данас ће бити претежно облачно и хладније време, местимично с кишом и локалним пљусковима, док ће се у осталим крајевима, јужније од ових области, смењивати сунчани и облачни интервали, саопштио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је данас Републички Хидрометеоролошки Завод. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Како се наводи појава кише биће учесталија у другом делу дана, када ће локални пљускови бити праћени и грмљавином, а на планинама се очекује снег.
Дуваће слаб и умерен ветар из различитих смерова, а на југу Баната, у доњем Подунављу и Браничеву ветар ће бити јак, југоисточни, ујутро и пре подне и са ударима олујне јачине, док ће се температура кретати од три до 15 степени.
У Београду ће бити претежно облачно, хладније и кишовито, дуваће слаб и умерен источни и југоисточни ветар, а температура ће бити до девет степени.
Prvi Festival cveća u TC Galeriji od 7. do 9. marta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији данас претежно облачно и хладније време се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.