Трамп позвао присталице Ники Хејли да га подрже: Бајден је наш непријатељ

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Mar.2024, 19:43

Трамп позвао присталице Ники Хејли да га подрже: Бајден је наш непријатељ

Кандидат републиканаца за председника САД Доналд Трамп позвао је данас све присталице Ники Хејли, која је претходно суспендовала кампању, да га подрже на новембарским изборима. FOTO: AP Photo/Andrew Harnik, File „Желео бих да позовем све присталице Хејлијеве да се придруже највећем покрету >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у историји нашег народа. Бајден је непријатељ. Он уништава нашу државу“, поручио је Трамп на својој друштвеној мрежи TruthSocial.
Он је навео да је Хејли „потучена“ на синоћњим унутарстраначким изборима који су одржани у 15 савезних држава, додавши да су Хејлијеву финансирали „радикалне леве демократе“.
Раније данас, бивша гувернерка Јужне Каролине Ники Хејли суспендовала је кампању за председничку номинацију Републиканске странке, чиме је Трамп остао једини кандидат републиканаца.
Када је реч о демократама, поред Бајдена, у трци су и даље Маријен Вилијамсон и Дин Филипс, међутим њих двоје немају велике шансе да буду кандидати за председника.
Kenedi: Amerikanci ne žele revanš Tramp/Bajden, već nekoga ko predstavlja nadu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трамп позвао присталице Ники Хејли да га подрже: Бајден је наш непријатељ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.